IJsbanen voor ondernemers- en winkeliersverenigingen

Als winkeliersvereniging of ondernemersvereniging kunt u bij Vosmeijer voor aantrekkelijke tarieven een ijsbaan huren. Vosmeijer verhuurt dus niet alleen de ijsbaantent of ijsbaanhal, maar ook de ijsbaan zelf!

Deze mobiele ijsbaan kan overal geplaatst worden, bijvoorbeeld in het centrum van uw stad of dorp. Een erg leuke attractie die meteen zorgt voor een gezellige, winterse sfeer. Bezoekers kunnen genieten van een heerlijk dagje schaatsplezier, onafhankelijk van de weersomstandigheden. De mobiele ijsbaan is dus ideaal voor de meestal zachte winters in Nederland.

Met de speciale ijsbaanhal of ijsbaantent van Vosmeijer kan een indoorijsbaan worden gecreëerd. Onze prachtige ijsbaantenten isoleren de ijsbaan goed en zorgen ervoor dat u geen last meer heeft van regen of wind. U kiest de uitstraling die de ijsbaanhal of ijsbaantent moet krijgen, wij plaatsen die en zorgen voor de ijsvloer. Uiteraard is het ook mogelijk om enkel de ijsbaanhal bij Vosmeijer te huren en zelf te zorgen voor de ijsvloer.

ijsbaan openlucht ijsbaanvloer tent
ijsbaan tent ijsbaan hal